Wat clienten zeggen over de hulpverlening bij Lotte Lancee

Janneke
29 jaar
02-04-2018, 22:02
"Lotte is iemand die heel goed naast je gaat staan en je meeneemt in je zoektocht binnen je hulpvraag. Ze creëert een veilige sfeer waarin er voorzichtig afgetast wordt en er is ruimte om alles wat er is te benoemen en te bevragen."

Afspraak maken?

Via afspraak maken kan je zelf een startgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

Lotte Lancee

+31 30 237 8155
info@lottelancee.nl

Jij bent expert in jouw leven! Niemand kan jou vertellen wat je moet doen en hoe je dingen aan moet pakken. Soms loopt het alleen niet (meer) zoals je zou willen… Je hebt patronen ontwikkeld die je hebben geholpen om zover te komen als je nu bent. De patronen waren ooit passend en nuttig, ze creëerde veiligheid en hielden je staande. Nu voegen ze mogelijk niet meer veel toe en staan ze je misschien zelfs in de weg om daar te komen waar je wil zijn.

Je dreigt de grip te verliezen en wil het heft van je leven weer in eigen handen. Ik kijk tijdens de therapie met je mee hoe je iets aanpakt. Niet om jou te vertellen hoe je iets moet doen, wel om je uit te dagen uit je comfortzone te stappen, te experimenteren met “nieuw” gedrag. Ik ben hierbij ondersteunend, confronterend en invoelend. Met elkaar onderzoeken we hoe je in het leven staat, waar je energie van krijgt en waar je op leegloopt. Hoe zien je patronen en overlevingsmechanismen eruit? Wat hebben ze jou in het verleden opgeleverd? En hoe bruikbaar zijn ze nu in jouw contact met de wereld om je heen? Hoe maak je keuzes die recht doen aan wie je bent en wie je wil zijn?

Therapievorm

De therapievorm die onderliggend is aan mijn aanpak is gestalttherapie. Gestalttherapie heb ik ervaren als een tocht richting meer acceptatie voor mezelf. Uiteindelijk was dit erg bevrijdend voor mij. Mijn patronen uit het verleden bepalen nu niet (altijd) meer mijn weg. Ik kan zelf de keuze maken. Dit is niet altijd gemakkelijk, maar gaandeweg heeft het mij veel opgeleverd.

Ook voor jou wordt dit waarschijnlijk een weg die veel uitdagingen met zich meebrengt...

Meer weten over gestalt? Zie de site van de NVAGT


Het ultieme moment komt niet!

Therapie bij mij begint met een (kosteloos) startgesprek van 45 minuten, waarin we elkaar leren kennen en meteen aan de slag gaan. Wanneer het klikt plannen we een vervolg. Voor meer info klik hier.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Via afspraak maken kan je zelf een kennismakingsgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

Wil je eerst meer weten over wat ik voor je kan betekenen?
Bel: +31 30 237 8155 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!