Wat clienten zeggen over de hulpverlening bij Lotte Lancee

Vrouw die liever anoniem blijft
42 jaar
08-03-2018, 16:29
"Heel vriendelijk en rustig persoon, die goed kan luisteren. Ruimte kan geven en flexibel is in de snelheid en invulling van een traject. En een talent heeft je op je gemak te laten voelen en een veilige communicatie kan creëren. En in bezit van tools die op goede momenten worden ingezet om tot meer inzicht te komen."

Afspraak maken?

Via afspraak maken kan je zelf een startgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

Lotte Lancee

+31 30 237 8155
info@lottelancee.nl

Therapie bij mij begint met een gratis startgesprek. Een gesprek waarin we elkaar leren kennen en we gelijk aan de slag zullen gaan. Dit gesprek kan in de praktijk op de Vondellaan of online (via Skype, FaceTime, oid), net wat voor jou prettig is. Wanneer het klikt plannen we een vervolg. Vervolggesprekken zijn 90 minuten.

De investeringskosten zijn:

Individueel gesprek - tijdens kantoortijden           €  135,-  per gesprek
Individueel gesprek - buiten kantoortijden  € 150,-  per gesprek

Vergoeding

Buiten kantoortijden reken ik € 15,- extra. Er is deels vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar, vanuit het aanvullende pakket (onderstaand meer informatie). Wanneer het om coaching gaat zijn de bedragen exclusief BTW, therapie is vrijgesteld van BTW. Als je werkgever de kosten voor coaching vergoed, hanteer ik een zakelijk tarief. Hiervoor maak ik graag een offerte, op die manier kan je die meteen overleggen met je werkgever.

De therapie wordt door verschillende zorgverzekeraars deels vanuit de aanvullende verzekering vergoed (relatietherapie valt niet onder deze vergoeding). Het is raadzaam om voor de start dit al helder te hebben, om verassingen te voorkomen. Ik ben aangesloten bij de NFG en de RBCZ. Via onderstaande links kan je informatie vinden over de vergoedingen. De complementaire hulp die ik bied valt voor de verzekering onder de alternatieve geneeswijze.

Vergoedingen NFG
Vergoedingen RBCZ

Lidmaatschappen

NFG (8307077769) / RBCZ (810258R)
AGB praktijk (90-059007) / AGB Lotte Lancee (90-059004)

Deze lidmaatschappen zorgen ervoor dat ik aan de beroeps-eisen voldoe en garanderen bijscholing en intervisie.

Klachten

Uiteraard ga ik er vanuit dat er geen klachten zullen ontstaan naar aanleiding van mijn hulp die ik bied. Mocht dit toch wel gebeuren dan is er per 1 januari 2017 via de NFG een Wkkgz geschillencommissie en klachtenfunctionaris actief bij Quasir uit Meppel. Via onderstaande link kun je meer informatie vinden over het indienen van een klacht.

de NFG - klachten

Privacybeleid

Ik vind je privacy belangrijk Onderstaand 2 documenten waarin mijn beleid rondom privacy beschreven wordt.

Privacyreglement
Privacy policy website

Heb je een vraag of opmerking over het privacybeleid van Lotte Lancee - Therapieprakijk Utrecht? Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 30 237 8155.