Wat clienten zeggen over de hulpverlening bij Lotte Lancee

Bas
27 jaar
07-01-2019, 16:35
"In mijn oriëntatieproces naar een geschikte plek kwam ik veel zweverige of zware websites tegen. De informatie over Lotte sprak mij erg aan."

Afspraak maken?

Via afspraak maken kan je zelf een startgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

Lotte Lancee

+31 30 237 8155
info@lottelancee.nl

Therapie met aandacht voor de onderlaag

“Als therapeut en coach werk ik vanuit mijn nieuwsgierigheid en nuchtere houding. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je wilt veranderen. Daarbij is er altijd aandacht voor de onderlaag. Bedoel je echt wat je zegt of schuilt er iets achter? In gesprekken stel ik me rustig en ondersteunend op, maar ik houd je ook een spiegel voor zodat je geconfronteerd wordt met je patronen. Daarbij zorg ik waar mogelijk voor luchtigheid en humor. Ik bied inzicht en handvatten, maar maak me daarna graag weer overbodig zodat je het leven weer zelf aan kunt.“ 

Naast mijn eigen praktijk ben ik  medeoprichter van De Nieuwe Held, een coachingspraktijk gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van millennials. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Stress op School, een coaching programma dat ondersteuning biedt om ongezonde stress bij middelbare scholieren te verminderen.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!

- Lotte Lancee -

LinkedIn-profiel van Lotte Lancee weergevenProfiel van Lotte Lancee weergeven

 

Het ultieme moment komt niet!

Therapie bij mij begint met een (kosteloos) startgesprek van 45 minuten, waarin we elkaar leren kennen en meteen aan de slag gaan. Wanneer het klikt plannen we een vervolg. Voor meer info klik hier.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Via afspraak maken kan je zelf een kennismakingsgesprek inplannen. Bellen of mailen voor een afspraak kan uiteraard ook.

Wil je eerst meer weten over wat ik voor je kan betekenen?
Bel: +31 30 237 8155 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.